Срещата с офицерите на връзка на ФБР, ДЕА, Сикрет сървис,

...
Срещата с офицерите на връзка на ФБР, ДЕА, Сикрет сървис,
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР се срещна с офицери за връзка на американските правоприлагащи агенции

Срещата с офицерите на връзка на ФБР, ДЕА, Сикрет сървис, Службата на Съединени американски щати за митническа и гранична защита и офиса на районния офицер по сигурността се организира по самодейност на основен комисар Живко Коцев. На нея  присъства и заместник-министърът на вътрешните работи Ивелина Дундакова.

Разговорите предоставиха опция за разискване на настоящите аспекти на съдействието в региона на сигурността и вътрешните работи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.



В хода на срещата бяха набелязани действия за задълбочаване на взаимоотношението в предпочитани за двете страни области като продан на информация, битка с тероризма и проведената престъпност, противопоставяне на трафика на хора, отбрана на правата върху интелектуалната благосъстоятелност, киберсигурност и други



Партньорите от посолството откроиха дългогодишното ползотворно съдействие с Министерство на вътрешните работи, довело до реализирането на редица сполучливи взаимни интервенции за противопоставяне на проведената престъпност.

Американската страна удостовери готовността си да продължи да оказва поредна поддръжка на българските правоприлагащи органи, в това число чрез образования и техническа помощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР