Срещата с Кирил Петков е изключително закъсняла. За наше огромно

...
Срещата с Кирил Петков е изключително закъсняла. За наше огромно
Коментари Харесай

Цончо Ганев, Възраждане: Д-р Мангъров ще е част от работната група за ковид мерките

Срещата с Кирил Петков е извънредно закъсняла. За наше голямо съжаления тази среща трябваше да се случи още преди няколко години с предходното държавно управление на Борисов. Това съобщи в студиото на " Още от деня " Цончо Ганев, народен представител от " Възраждане " и зам.-председател на Народното събрание.

Премиерът Кирил Петков се срещна през днешния ден с депутати от " Възраждане ", които желаят анулация на зеления документ и тестването в учебно заведение.

Ганев сподели, че Петков е бил свикан преди месец от парламентарната естрада от депутати от " Възраждане " да образува работна група, която да стартира да разисква настояванията на партията.

" Защото съвсем две години следим по всички медии да се демонстрират всевъзможни математици, лекари, които изясняват по какъв начин ще се мре и всеобщо ще настъпи гибел. Изключително е значимо да се стартира този развой на диалози, тъй като нашето общество е фрагментирано. Когато се отхвърля разговор, беше проведен митинг. Това беше политическо решение. Срещата не беше плод на здрав разсъдък или държавническо мислене, а напън от страна на митинга ", съобщи Ганев.

По думите му министър председателят ги е приел точно поради митинга и е стигна до извода, че би трябвало да се направи работна група, в която на паритетен принцип да се поканят учени, които пазят сегашните ограничения и желаят имунизацията да продължи, и учени, които са на напълно друго мнение. Ще има и статистици, едните които приказват за пикове, а други, които пазят цифрите, сподели Ганев.

Единият участник в групата ще е доктор Мангъров. Другият ще е експерт на " Възраждане ", който работи в разбора и статистиката - Деян Николов. От " Възраждане " са предложили на премиера да предложения и представители на Има Такъв Народ, като проф. Чорбанов, да вземем за пример.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР