Срещата с ИТН е въпрос на диалогичност. Това каза по

...
Срещата с ИТН е въпрос на диалогичност. Това каза по
Коментари Харесай

ИТН към БСП: Няма да подкрепим вашия кабинет и вие не подкрепихте нашия

Срещата с Има Такъв Народ е въпрос на диалогичност. Това сподели по време на срещата с " ИТН " за третия мандат Корнелия Нинова – водач на Българска социалистическа партия.

" Благодаря ви, че въпреки всичко дойдохте на срещата. Знаем и вашите предварителни позиции. Това, че вършим тази среща, е въпрос на диалогичност. Въпрос на отчитане само че това, че при първия мандат успяхме да стигнем най-малко до политическа декларация, която съдържаше значителните неща какво да се прави. После нещо стана. Нека да завършваме през днешния ден този диалог, с цел да може и ние като мандатоносител на следващия ден на съвещание на нашия групов орган на Националния съвет да вземем дефинитивно решение ", добави още Корнелия Нинова.

" Ние няма какво ново да кажем. Сега ще повторя това, което ние приказваме от първите дни на основаването на този парламент. Ние декларирахме, че Има Такъв Народ поема отговорността и ще предложи кабинета си и в случай че не бъде подсилен от париите на митинга, ние няма да поддържаме последващи мандати ", съобщи Тошко Йорданов – ръководител на ПГ на " ИТН " по време на срещата с Българска социалистическа партия за третия мандат.

" Вашата партия също отхвърли да поддържа нашия проекто кабинет ", сподели Йорданов на водача на левицата Корнелия Нинова.

" Ние няма да подкрепим формиран кабинет с ваш мандат ", заключи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР