Срещата на Юпитер-Нептун на 12 април в знак Риби е

...
Срещата на Юпитер-Нептун на 12 април в знак Риби е
Коментари Харесай

Съвпад на Юпитер и Нептун – едно от най-щастливите астро-събития

Срещата на Юпитер-Нептун на 12 април в символ Риби е едно от най-важните и дълго чакани астрологични събития на 2022 година, защото това е събитие, което се случва на всеки 12-13 години в други знаци, само че на всеки 150 в знака на Риби.

Тези две планети последно са се срещнали в знака Риби в 1856 година, до момента в който идната им среща ще се състои през 2188 година От единствено себе си се схваща, че това е събитие, което не може да се пренебрегне. Влиянието на този аспект продължава съвсем през целия април, половината на май заради по-бавното придвижване на тези планети.

Съвпадът на Юпитер и Нептун, както казахме се случва на всеки 12-13 години и е едно от най-щастливите астро-съединения. Много се чака от тази тяхна връзка, от този нов цикъл на тези планети! Енергията на тяхната среща дава огромни благоприятни условия... от огромни фантазии до огромни неистини...

Като цяло можем да чакаме някои събития в културата, духовността, медиите, малкия екран и филмите, музиката, също и във философията, религията, вярванията, образованието, пътуванията. И сигурно този съвпад ще повлияе както на нашите страсти, по този начин и на любовните ни истории... (Нептун като по-висока октава на Венера).

Под въздействие на тази велика среща ще стартира преформатирането на културните, просветителните и духовните кодове на човечеството. Гледайте световните трендове, държанието на хората, по какъв начин се трансформира общата картина на света, мирогледа на обособените човеци и несъмнено, вашия.

Всички тези моменти поставят основата за първостепенни трансформации за идващите 150 години.

Юпитер ни дава вяра и ни предизвиква да имаме вяра повече в себе си, до момента в който Нептун разсънва способността ни да фантазираме и да мечтаем за велики неща. Тези две мега планети дружно основават атмосфера, в която усещаме, че съвсем всичко е допустимо.

Интересното е, че този съюз е в Риби, което значи, че ще бъдем оптимисти и изпълнени с позитивни страсти.

Юпитер в астрологията е планетата на благосъстоянието, на философията и разширението и ни оказва помощ да разтеглим мозъка и духовните си хоризонти.

От друга страна Нептун е планетата, която символизира фантазиите, въображението, интуицията и доближава границите на илюзията. Така че, когато тези две планети се срещнат, те ни дават опция да влезем в контакт с нашата по-духовна страна и да преминем оттатък границите на действителния свят.

В последна сметка, нито една от тези две планети не познава граници. Да не забравяме, че и двете планети са свързани със знака Риби, защото Юпитер се смята за техен обичаен държател, а Нептун е техен актуален държател. Така че тук двете планети се усещат доста добре, в познати води и могат да разпрострат цялата си динамичност.

Юпитер носи обилие и ни кани да търсим смисъла на живота и да се разширяваме във всяка посока, водени от нашата визия и вярвания. Тази среща с Нептун бележи интервал, в който нуждата да избягаме от суровата действителност и от наложените ни ограничавания е наложителна. Занимаването с изкуство, метафизика и въобще духовни търсения от всевъзможен тип може да ни помогне в това.

В междуличностните си връзки ще станем по-чувствителни и състрадателни към другите и не е изключено някои да изживеят извънредно сантиментални моменти, които да припомнят за нещо мечтано и приказно. Много е евентуално да влезем в контакт с човек, който ще ни научи на нещо ново и ще отвори нови хоризонти пред нас. Нови благоприятни условия могат да се появят пред нас по съвсем „ вълшебен ” метод и ние сме призовани да ги грабнем и да се възползваме от тях по допустимо най-хубавия метод. Затова обърнете огромно внимание на съвпаденията, които се случват в този момент и забележете знаците, които се появяват пред вас.

От отрицателната страна на този аспект е доста допустимо да се попадне в объркващи и безредни обстановки, съблазнени от лъжлива визия.

Измамата, илюзиите и лъжите са част от следствията от този аспект, както и склонността да се преувеличава, което може да има отрицателни последствия. Така че повече сдържаност и нерешителност в това, което вършиме, и на първо място да не се губи надзор.

Най-благоприятно ще се отрази този съвпад на Риби, Рак и Скорпион, както и Телец, Дева и Козирог, всички, които имат Слънце, Асцендент или планети от 20-ти до 26-ти градус на тези знаци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР