Срещата на политическите сили „Има такъв народ“ и ДПС, която

...
Срещата на политическите сили „Има такъв народ“ и ДПС, която
Коментари Харесай

Хората на Славия изненадаха: Не търсим подкрепа от ДПС

Срещата на политическите сили „ ИТН “ и Движение за права и свободи, която се организира в зала „ Запад “ на Народното събрание завърши. ИЗненедващо, след нея хората на Слави оповестиха, че не търсят поддръжка от тези на Карадайъ.

Представителите на „ ИТН “ на диалозите бяха Тошко Йорданов, Виктория Василева, Ивайло Вълчев, Филип Станев.



От страна на Движение за права и свободи пристигнаха водачът Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Халил Летифов Станислав Анастасов.

" Повечето от концепциите ни с „ Има подобен народ” съответстват. Ние декларирахме, че безусловна поддръжка няма да има от наша страна. Наше наложително изискване е възобновяване на нормалността в политиката и демокрацията. Това значи държавният уред да не се употребява като бухалка против жителите и бизнеса, а в противен случай, той да действа в услуга на хората и за основаване на добър бизнес климат.

Това бе изискване, от което ние няма по какъв начин да се откажем. Персоналният състав на кабинета също е от голяма важност за нас. Категорично декларирахме, че не желаеме да предлагаме министри”, съобщи след срещата Мустафа Карадайъ.

„ Ние не сме желали поддръжка от Движение за права и свободи за възможен кабинет. Просто изложихме нашите цели. Смятам, че и ГЕРБ биха споделили, че са за правосъдна промяна. От Движение за права и свободи споделиха, че хората в кабинета са значими, само че ние им казахме, че това е наша отговорност и няма да позволим някой да ни споделя, кои да са хората. Подкрепа от Движение за права и свободи не сме търсили!”, съобщи Тошко Йорданов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР