Срещата на жителите на Цалапица с изпълняващия длъжността директор на

...
Срещата на жителите на Цалапица с изпълняващия длъжността директор на
Коментари Харесай

Забраниха на полицаите от Стамболийски да работят в Цалапица

Срещата на жителите на Цалапица с изпълняващия длъжността шеф на пловдивската полиция завърши. Тя беше затворена за медиите. Въпросите са били свързани с убийството на 24-годишния Димитър.

В нея взеха присъединяване комисар Радослав Начев, който все още управлява регионалната дирекция, заместник-директорът комисар Сълко Литов и началниците на отдели " Криминална полиция " - Георги Ташев, " Охранителна полиция " - Костадин Костов и " Разследване " - Светла Пендова.

" Не сме удовлетворени като цяло от срещата. Нищо съответно не споделиха ", сподели гражданин на Цалапица.

Част от хората, които участваха на срещата, обявиха, че желаят да бъде основан полицейски сектор в Цалапица. Те получиха гаранция, че ще има 24-часово полицейско наличие в идващите 60 дни. 

Със заповед на краткотрайния шеф на полицията е неразрешено сигналите за Цалапица да се обработват от Районното ръководство в Стамболийски, тъй като там тече огромна вътрешна инспекция.

По-рано денем в Пловдив хората се събраха първо пред Съдебната палата с гледище за обективни санкции за отговорните и час по-скоро да бъде задържан обвиненият за убийството, който се укрива в Германия.



Днес трябваше да се гледа мярката за неотклонение на младежите, които са упрекнати, че са помогнали при укриването на убийството на Димитър. Те обаче се отхвърлиха да апелират. Двамата упорстват да останат арестувани, защото се опасяват от разпра.

" Всички сме отговорни за това, че е имало сигнали за експанзия от близнаците, само че никой не е обърнал внимание ", уточни различен гражданин.

В прокуратурата се състоя среща на майката на убития юноша с окръжния прокурор. От там тя е получила увещание, че в случай че се съберат още доказателства, обвиняванията на близнаците могат да бъдат прецезирани.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР