Срещата на Г-20 скоро ще се проведе в Бали, но

...
Срещата на Г-20 скоро ще се проведе в Бали, но
Коментари Харесай

Предупредиха Путин за възможни опити за убийството му на срещата на Г-20

Срещата на Г-20 скоро ще се организира в Бали, само че към момента не е известно дали съветският президент Владимир Путин ще участва. Най-вероятно обаче съветският водач въпреки всичко ще пропусне тази среща.

Междувременно политологът и посланик Сергей Марков изрази убеденост, че пътуването на Путин до срещата на Г-20 най-вероятно може да се трансформира в опит за ликвидиране против него.

В интервю за Public News Service Марков изясни, че вероятността от терористични офанзиви и опити за ликвидиране сега е най-висока, защото „ Путин беше мощно демонизиран, правейки го провинен за рецесията “.

Политологът счита, че Западът ще прибегне до всевъзможни разновидности и запаси за осъществяване на проекта, а разследващите служби на Съединени американски щати и Англия благодарение на Полша и Украйна ще станат реализатори.

Като образец политологът уточни осъществените по-рано терористични актове в АЕЦ, както и подкопаването на Северен поток и Кримския мост. Така Западът показва поддръжка за терористичния режим в Киев.

„ Сигурен съм, че се разисква опцията за нападение против президента на Русия, построяват се разновидности “, сподели Марков.
Експертът предвижда и обстановката на политическата сцена в Русия, в случай че покушението против Путин е сполучливо - да вземем за пример самолетът на делегацията с Путин на борда беше свален.

При този сюжет, както чака политологът, в Русия ще стартира битка за власт и няма да има ответен удар с нуклеарно оръжие.

В случая на Съединени американски щати е преференциално да „ приготвят атентат “ против Путин, защото с настоящия либерал Михаил Мишустин, изпълняващ функционалността на президент на Русия, ще има късмет да се договаря и да се сключат някои взаимни отстъпки по изискванията на Съединените щати.

Политологът допуска още, че по време на самата среща на върха, с изключение на отвод от здрависване, те могат да приготвят и по-хитри опити за засегнатост на съветския водач, като създадат Путин комичен.

„ Ще създадат някакъв цирк. Отказът от здрависване е нелепост. Ще измислят нещо по-обидно. Относително казано, „ инцидентно “ могат да го бутнат да падне, а медиите да снимат съветския президент в неуместна поза “, допусна Сергей Марков.

Поради всички тези аргументи Марков е уверен, че Русия на тази среща на върха може идеално да бъде показана от съветския външен министър Сергей Лавров с делегация, която да изложи и позицията на Москва.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР