Срещата на Байдън със Си в кулоарите на срещата на

...
Срещата на Байдън със Си в кулоарите на срещата на
Коментари Харесай

Висш военен офицер на САЩ разговаря с китайския си колега, тъй като САЩ се стремят да затоплят отношенията си с Пекин

Срещата на Байдън със Си в коридорите на срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие в Сан Франциско беше ориентирана частично към възобновяване на армията диалози на фона на възходяща угриженост по отношение на честите рискови или непрофесионални произшествия сред корабите и самолетите на двете народи в тихоокеанския район.

Съединени американски щати поредно са разглеждали военните връзки с Китай като сериозни за отбягване на неточности сред техните въоръжени сили и за поддържане на кротичък индо-тихоокеански район.

Обаждането на Браун е първата връзка на равнище кабинет с Китай, откогато държавният секретар Антъни Блинкен беседва на 6 декември с китайския външен министър Ван И.

Въпреки че бяха оповестени малко детайлности за позвъняването на Браун, почитан чиновник на защитата на Съединени американски щати и върховен боен чиновник обявиха, че това е значима първа стъпка. Това са типовете полемики, които Съединени американски щати би трябвало да проведат с Китай, споделиха те, с цел да избегнат недоразумения или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР