Срещата между управляващи и протестиращите миньори е пълен провал. Целта

...
Срещата между управляващи и протестиращите миньори е пълен провал. Целта
Коментари Харесай

БСП видя имитация на разговори с протеста и поиска нов план за въглищата

„ Срещата сред ръководещи и протестиращите миньори е цялостен неуспех. Целта на уредниците ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи не е решение на проблемите на хората, а реплика на диалози, събаряне на напрежението и смачкване на митинга. Както излъгаха служащите преди две седмици пред Министерски съвет и ги отпратиха, по този начин ги лъжат и през днешния ден “. Това се споделя в позиция на Българска социалистическа партия, която се оказва единствената групировка без свои представители на срещата в Народното събрание сред политици и протестиращите към този момент пети ден енергетици.

От Българска социалистическа партия назовават срещата " фарс на сглобката, който е позорен за хората " . За левицата единственото решение е Народното събрание да разпореди на държавното управление евакуиране на подадения в Брюксел проект и обезпечаване на месец пролонгация за спокойни и естествени диалози.

Социалистите считат също, че Министерският съвет би трябвало да бъде длъжен да утвърди нови териториални проекти за обективен енергиен преход във въглищните региони след координиране със обществените сътрудници.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР