Срещата между ЦСКА - София и Лудогорец бе прекъсната в

...
Срещата между ЦСКА - София и Лудогорец бе прекъсната в
Коментари Харесай

Страсти на Армията! Кабаков прибра футболистите на Лудогорец в съблекалните

Срещата сред ЦСКА - София и Лудогорец бе прекратена в средата на второто полувреме. При едно от осъществяванията на ъглов удар публиката стартира да замеря с предмети капитана на “зелените ” Кирил Десподов. Това накара основния арбитър Георги Кабаков да прекъсне мача и да прибере футболистите на Лудогорец и останалите съдии в съблекалните, което докара до още по-голямо неодобрение от страна публиката. Така в 69-ата минута дуелът спря да се играе за неопределно време, до момента в който пристрастеностите се успокоят. 

Близо 15 минути по-късно играчите на " зелените " и съдийската комисия се завърнаха на терена, само че таймерът бе пуснат от 66-ата минута - тъкмо, когато играта бе спряна. 

Преди това пък срещата още веднъж бе прекратена поради пирошоуто на “червените ” почитатели. В 52-ата минута последователите на ЦСКА - София възпламениха своите факли и димки, което принуди Кабаков да прекъсне мача поради ниската видимост на терена за към 5-6 минути. Така напрактика през втората част дуелът бе на два пъти пресечен за относително дълъг интервал от време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР