Срещата между собственика на Левски Наско Сираков и представители на

...
Срещата между собственика на Левски Наско Сираков и представители на
Коментари Харесай

Напрежението в Левски продължава: Пропадна срещата между фенове и ръководството на клуба


Срещата сред притежателя на Левски Наско Сираков и представители на почитателите на " сините " пропадна. От клуба към момента да няма публична информация, само че се допуска, че повода е поради неприетите условия от последователите да има избран брой хора.

В последните дни двете страни насочиха разнообразни оферти. На 13 декември няколко фенски организации желаеха да се видят със притежателя, като обявиха, че събитието ще бъде " културно и без събличане и рекет ", откакто Сираков ги беше обвинил, че го притискат.

Няколко дни по-късно притежателят на " сините " одобри поканата, само че с изискване да има по трима представители от двете организации - " Левски на левскарите " и Национален клуб на последователите (НКП). На 19 декември пристигна контрапредложение за среща в необятен формат и в наличието на медиите, което обаче беше отхвърлено.

Срещата беше обявена за през днешния ден в 10:30 ч., като пред касите на стадион " Георги Аспарухов " се събраха стотина ентусиасти на " сините ". След 30-минутно очакване обаче стана ясно, че диалози няма да има. Тогава беше подложен и катанец на вратата, която води към офисите, където са притежателят Сираков и изпълнителният шеф Даниел Боримиров.

Лидерът на фракцията " София Запад " Любомир Костадинов-Младежа реагира остро на постъпката на управителните органи в Левски, а натрупалите се почитатели насочиха нецензурни викания към притежателя Наско Сираков.

" С това, което вършиме, не заслужавате да остане и една минута повече. Отдавна трябваше да сте си тръгнали. "

Пред медиите представителят на организацията ”Левски на левскарите " Димитър Костадинов пък съобщи, че срещи с управлението към този момент няма да има.

" Доколкото зависи от мен среща във формата, в който те оферират, няма да се организира нито в този момент, нито в различен миг. Приключваме със срещите на мрачно. Това е нездравословно и неверно, споделям го на фона на 20-годишен опит. Извадили сме си поуките, признаваме си грешките, че сме се съгласявали на сходни срещи ", сподели Костадинов.

Феновете обявиха, че имат " дълъг лист с въпроси ", които желаят да зададат на Наско Сираков. Представителят на почитателите Костадинов прочете един от тях:

" Каква сума прибира мажоритарят и членове на неговото семейство от компанията-спонсор " Палмс бет ", до момента в който клубът натрупа милионни отговорности. И дали това не е спор на ползи ".

Събралите се последователи на стадиона прибавиха, че не са срещу личността Наско Сираков, само че подчертаха, че желаят бистрота и смяна в ръководството.

" Ние като почитатели не можем да бъдем против личността на Наско Сираков. Още повече против голмайстора и футболиста Наско Сираков. Ние обаче повече от 10 години се борим против модела бащица ", прибавиха от " Левски на левскарите ".

Привържениците за следващ път обаче обявиха, че Сираков е в зависимости.

" В момента клуба си има бащица, само че той е в управническа и финансова неплатежоспособност. На процедура клубът се ръководи от спонсора, който е една хазартна компания, а притежателят е подвластен финансово от него ".

" Убедили сме се, че този модел е нездравословен и по тази причина сме против него. Наско Сираков е жертва на този модел. Той е жертва, мисля че за никой не е загадка, заради тежките си финансови зависимости от компанията спонсор. Както негови, по този начин и на членове на неговото семейство. Когато си подвластен от една компания или избрани лица, няма по какъв начин да дойдат други в клуба. ", безапелационни бяха последователите на Левски. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР