Срещата между отборите на Локомотив Пловдив и Хебър Пазарджик от

...
Срещата между отборите на Локомотив Пловдив и Хебър Пазарджик от
Коментари Харесай

Масов бой и безредици след детска футболна среща в Пловдив ВИДЕО

Срещата сред тимовете на Локомотив Пловдив и Хебър Пазарджик от елитната юношеска група до 16 години е приключила с всеобщ пердах и потърпевши. Двубоят се е състоял на 24 септември от 13:30 ч. на едно от помощните стадиони на стадион " Локомотив " и е приключил с победа на пловдивчани с 4:1. Резултатът е бил 1:1 до 71 мин., след което юношите на Локо отбелязали 3 гола в границите на 7 минути.
Прочетете още
До грозните подиуми се е стигнало след последния съдийски сигнал, като по информация на очевидци повода за сбиването са били скандални отсъждания на основния арбитър Райко Чакъров. В всеобщия пердах след мача са взели участие над 30 души, като по думите на присъстващите в сбиването е имало намесени и дами.

На изпратеното видео се вижда по какъв начин млади мъже постановат с юмруци и ритници паднал на земята различен мъж, след което се стига и до всеобщо побутване сред групи от хора, след удар в лицето.

Според официална информация от полицията на телефон 112 е бил подаден сигнал за сборичкване сред родители и на място са изпратени екипи на Пето РПУ. При идването на униформените обаче не са установени лица, които са взели участие в сбиването. Няма задържани и съществено потърпевши. Очевидци описаха пред TrafficNews , че няколко души са били прегледани и превързани от медицински екипи.

Предишната вечер на срещата сред мъжките тимове на Локомотив и Славия, приключила 2:0 за пловдивчани, е имало един арестуван футболен почитател.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР