Срещата между ГЕРБ-СДС и БСП за България не се състоя.

...
Срещата между ГЕРБ-СДС и БСП за България не се състоя.
Коментари Харесай

БСП не отидоха на преговорите с ГЕРБ за кабинет

Срещата сред ГЕРБ-СДС и „ Българска социалистическа партия за България " не се състоя. Социалистите не пристигнаха за диалозите, планувани за 11:00 часа в Народното събрание, потвърдиха и от двете политически сили.

Решението на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия е, че на диалози няма да се върви, тъй като това е среща за съставяне на държавно управление с мандата на ГЕРБ, а ние имаме решение, че държавно управление с мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да подкрепим, сподели Ирена Анастасова от управлението на Българска социалистическа партия, потърсена за коментар, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тази заран трябваше да се събере Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, с цел да реши дали социалистите да отидат на срещата с ГЕРБ. В събота Националният съвет на партията удостовери решението да не поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Следващата среща, планувана за през днешния ден, е сред ГЕРБ-СДС и " ИТН ". Тя е планувана за 13:00 часа. От 15:00 часа на диалози са поканени и партия " Величие ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР