Срещата между Бетис и Рома от 4-тия кръг в група

...
Срещата между Бетис и Рома от 4-тия кръг в група
Коментари Харесай

Рома изтръгна точка от Бетис и запази интригата в групата на Лудогорец

Срещата сред Бетис и Рома от 4-тия кръг в група " С " на Лига Европа не излъчи победител. Двубоят на " Бенито Вийямарин " завърши при резултат 1:1. Така севилци още довечера си подсигуряваха класиране напред в шампионата, до момента в който " вълците " изтръгнаха скъпа точка и ще водят люта борба с Лудогорец за второто място. Серхио Каналес откри за домакините в 34-тата минута, а Андреа Белоти изравни в 56-ата минута.

Първото полувреме Бетис стоеше по-добре. Още в 4-ата минута домакините сътвориха първата си по-сериозна заплаха, само че изстрел на Родри бе избавен с опитност от Руи Патрисио.

В 34-ата минута испанците материализираха превъзходството си и откриха резултата. Серхио Каналес стреля от границата на наказателното поле и след рикошет топката се озова във вратата за 1:0.

Рома обаче бързо се окопити и в края на полувремето можеше да изравни, само че попадение на Андреа Белоти не бе зачетено поради засада.

В 56-ата минута гостите за повторно поразиха вратата на Клаудио Браво и още веднъж посредством Белоти. Първоначално и този гол не бе зачетен от съдията, който видя засада, само че след разглеждане с ВАР се оказа, че всичко е съгласно разпоредбите и резултътат стана 1:1.

До края обаче никой от двата отбора не откри пътя към успеха и срещата приключи при тъждество. То бе добре пристигнало за Бетис, който остава отпред в групата с 10 точки и към този момент си подпечата билета за елиминациите. Рома пък е на 3-тото място с 4 извоювани точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР