Срещата ГЕРБ-ПП ще е на 8 ноември, стана ясно днес.

...
Срещата ГЕРБ-ПП ще е на 8 ноември, стана ясно днес.
Коментари Харесай

Срещата ГЕРБ-ПП ще е на 8 ноември

Срещата ГЕРБ-ПП ще е на 8 ноември, стана ясно през днешния ден. Преди това от Политическа партия оповестиха, че са приели поканата на ГЕРБ за диалог.

“Веднага след изборите намерено декларирахме, че ще беседваме с всички политически партии по целите, залегнали в препоръчаните от “Продължаваме смяната ” –
16 политики в интерес на хората.
Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС’, се споделя в позицията на Политическа партия.

“Подчертаваме, че това не е среща за поддръжка на мандат на ГЕРБ-СДС. Ще излъчим специалисти за разговор по политиките, които сме подготвени да подкрепим като градивна съпротива ”. Това обявиха от партията. От “Продължаваме Промяната ” потвърдиха, че Кирил Петков и Асен Василев ще съставляват партията.

“Както към този момент обявихме, всички срещи на Политическа партия с партиите в Народното събрание за разискване на 16-те политики ще бъдат предавани онлайн ”, се споделя още в известието.
Срещата ще се организира във вторник, 8 ноември,
в 10 часа в зала “запад ” в Народното събрание, удостовери със собствен пост във Фейсбук ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

“От ПГ на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в срещата ще вземам участие, дружно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев. С Андрей Гюров – ръководител на ПГ на Политическа партия, авансово уточнихме, че срещата ще е открита за медиите от самото начало “, написа още Атанасова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР