Срещата е смятана за изключително важна за взимане на общоевропейско

...
Срещата е смятана за изключително важна за взимане на общоевропейско
Коментари Харесай

Случва Се Нещо Огромно! Борисов И Големците На Европа Се Събират На Пожар!

Срещата е считана за извънредно значима за взимане на общоевропейско решение за бежанската политика, към което се стреми Меркел и което би трябвало да се разиска и вземе на срещата на върха на Европейски Съюз в края на юни в Брюксел.

Меркел стартира да разисква двустранни съглашения със съседите на Германия за връщане на бежанци, които към този момент са регистрирани в друга страна.

Австрийският канцлер Себастиан Курц в това време заяви, че " евентуално ще се срещне тази седмица с немския си сътрудник Ангела Меркел и други европейски водачи за разискване на миграцията ".

" Вероятно ще има среща тази седмица сред Ангела Меркел, мен и други държавни и държавни ръководители по въпроса за миграционната политика ", сподели Курц пред кореспонденти преди взаимно съвещание на неговото държавно управление с министри от държавното управление на немската провинция Бавария, цитира го Ройтерс.

Българският министър председател Бойко Борисов съобщи преди два дни, че ще предложи на евролидерите " незабавна предварителна защита, а тя включва затваряне на всички граници в Европейски Съюз... Откъде-накъде Европа да е като един разграден двор?! Това е груба неточност, посочи той. Ако в този момент не се разберем в Брюксел, отново ще се разберем, само че под натиска и силата на събитията, разяснява Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР