Срещата беше по-скоро информативна. Това, което имах за цел е

...
Срещата беше по-скоро информативна. Това, което имах за цел е
Коментари Харесай

Денков: Срещата беше информативна, обясних подхода, по който ще изготвим програмата за МС

„ Срещата беше по-скоро информативна. Това, което имах за цел е да обясня какъв е методът, с който ще подготвим програмата. Това ще е стратегия на Министерския съвет, тъй че тя не се явява като политическа стратегия, която би трябвало да се договаря авансово “, сподели акад. Николай Денков от ПП-ДБ след срещата с ГЕРБ-СДС.

На въпрос дали ще предложат състав на Министерски съвет, той изясни, че този въпрос би трябвало първо да бъде разискван в обединението

Програмата ще бъде готова от ПП-ДБ за 18 месеца.

„ Документът го приготвяме ние като Политическа партия, която ще предлага Министерски съвет. Тя ще бъде разисквана от специалистите от другите страни дотолкоз, доколкото имаме потребност от поддръжка в Народното събрание. Когато е подготвена ще потърсим благоприятни условия да обсъдим с другите “, сподели акад. Денков.

Борисов изиска състав на кабинет с втория мандат, а Василев сподели, че в случай че одобряват, ще желаят те да пишат програмата

На срещата с ГЕРБ-СДС от коалиция ПП-ДБ се яви единствено Денков. По думите му това е по този начин, тъй като срещата е била „ информативна “.

„ Със сигурност по програмата започваме да работим за нашия Министерски съвет.,Колкото до състава дали ще бъде показан авансово нямаме решение “, добави Николай Денков. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР