Срещата Алексей Петров-Татко Петко-Бойко Борисов-Кирил Петков в Самоковския манастир решава

...
Срещата Алексей Петров-Татко Петко-Бойко Борисов-Кирил Петков в Самоковския манастир решава
Коментари Харесай

Алексей Петров - баща на сглобката! Договорът Бойко Борисов - Кирил Петков в Самоковския манастир

Срещата Алексей Петров-Татко Петко-Бойко Борисов-Кирил Петков в Самоковския манастир взема решение ориста на кабинета " Денков " против обещанието на водача на ГЕРБ да не вади повече клипове на Киро и Лена от квартирата с " парапета ".

На 13 май liberta.bg разгласява информация за срещата сред водещи фактори в бъдещото ръководството дружно с Алексей Петров, за която през днешния ден удостовери Бойко Борисов.

Ето защо става дума.

 

Преди две седмици (в началото на май) в Самоковския манастир се е провела загадка среща сред съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, по информация от източници на LIBERTA.BG.

Тя е била със съдействието на бащата на Кирил Петков и Алексей Петров.

 

На нея е било контрактувано излъчването на постоянно държавно управление от 49-ия Парламент, с втория мандат на " Продължаваме промяната " - " Демократична България ", само че след това заверата е претърпяла промени, заради ината на Асен Василев.

На тайната среща в Самоковския манастир Бойко Борисов е дал дума на Кирил Петков, че ще поддържат кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, само че единствното изискване е в състава на Министерски съвет да не участват той, Асен Василев и Лена Бориславова. Петков е изразил единодушие с това изискване и след това се видя и от показания проектокабинет, че Петков и Бориславова не попадат.

 

Проблемът е настъпил с Асен Василев, който изрично е отказал името му да не попада в състава на постоянния кабинет като министър на финансите.

По-интересното е, че на тайния диалог с Борисов в Самоковския манастир Кирил Петков не се е интересувал от нищо обвързвано с България, правосъдната промяна и какви политики ще се следват, а единствено дали имат още клипове с него и Лена от квартирата с " парапета ".

 

В типичния си жанр Борсов се е засмял и е дал отговор, че не знае, като го окуражил с многозначителното: " Дано единствено не си се изложил! ".След което е дал да се разбере, че от резиденция " Лозенец " имало цялостен сериал.

LIBERTA.BG научи от своите източници, че откакто ГЕРБ не са одобрили проектокабинета на ПП-ДБ, заради наличието на Асен Василев в него, към Кирил Петков е оказан напън, че в случай че не направи по този начин, че да бъдат подкрепени ГЕРБ с първия мандат от ПП-ДБ, " парапетните " клипове от резиденция " Лозенец " ще станат обществено притежание.

Предстои да забележим - докога Кирил Петков ще продължи да се гърчи, ще има ли държавно управление с първия мандат на ГЕРБ, или ще станем очевидци на нова порция дискредитиращи видеа, които ще слагат окончателния завършек на политическата му кариера.

Едно е несъмнено - с тези политици бъдещето на България и държавното ръководство се трансфораха в пленник на недостатъци, компромати и нелицеприятни персонални истории, приключва liberta.bg.

 

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ - БАЩАТА НА СГЛОБКАТА

 

По-късно самият Алексей Петров приживе удостоверява в изявление, че познава добре Петко Петков и Бойко Борисов, а се е виждал и с Кирил Петков.

Източник от Политическа партия удостовери пред Епицентър.бг, че мотори на сбирката в Самоковския манастир са били  Алексей Петров и бащата на Кирил Петков – Петко. Двамата се познават от времето на навлизането на каратето като спорт в България през 80-те години на предишния век.
Бившата барета се уговорил с Татко Петко, който довел сина си, а пък Борисов участвал, поканен персонално от Петров.

Според други източници срещата е станала на 1 май - в деня на атентата против Гешев, който задейства събития с убийства, оставки и кавги. 
Две седмици по-късно персонално Петров излезе при Лора Крумова по Нова ТВ и даде ултиматум на Гешев да си върви, с цел да има държавно управление на сглобката.

Тогава доста хора се учудиха в качеството си на какъв Алексей Петров дава ултиматум на основния прокурор да подава оставка. Сега към този момент е ясно.


Самият Алексей Петров приживе удостовери в две изявленията, че познава добре Петко Петков и Бойко Борисов, а се е виждал и с Кирил Петкков.

 

“Познавам Борисов, несъмнено, познавам също и Петко Петков, бащата на Кирил Петков. Но аз няма по какъв начин дотам да имам роля, която да дефинира кой да взе участие в държавно управление. Познавам и двамата около бойните изкуства ”, прецизира Петров своята роля в днешната власт в последното си изявление пред Би Ти Ви, до момента в който текат договарянията за сформиране на държавно управление.

 

След срещата в Самоковския манастир е имало има доста такива срещи в ресторанта на Алексей Петров – „ Делвите “, както и в офиса на Алексей Петров, само че без Борисов, сподели нашият източник.

 

В “Продължаваме смяната ” са безапелационни, че Алексей Петров с престижа си пред всички участници се е трансформирал в “сглобка на сглобката ”. Като в допълнение се акцентира, че Алексей Петров е имал упоритости да се върне в ДАНСи се цитира онова изявление пред Би Ти Ви, в което той показва подготвеност да се върне в контраразузнаването, в случай че се даде приоритет на икономическата сигурност.

 

" Активността на Алексей Петров в последните седмици и " концепцията, че той ще се върне в ДАНС също е провокирала разсъждения и реакции ", многозначително  разяснява някогашният вътрешен министър Румен Петков убийството на Алексей Петров.

 

Скандални обстоятелства за близостта сред Алексей Петров и Политическа партия изнесе арбитър Румяна Ченалова: " Алексей Петров беше спонсор и консултант на ПП-ДБ. Алексей Петров имаше желание и работеше по въпроса да се върне в ДАНС и то на управителен пост. Това значи въздействие, надзор и информация както в персонална изгода, по този начин и за ПП-ДБ ".

 

За срещата в Самоковския манастир приказва и Татяна Дончева на 28 август 2023 година: „ Изреди се половината ни държавно управление, с цел да ни каже, че Алексей Петров, Бог да го елементарни, нямал нищо общо с ръководството. Че тя половин София знае за проведената от Алексей Петров среща в Самоковския женски манастир сред Кирчо (б.а. – Кирил Петков), татко му и Бойко Борисов, с цел да се уговаря ръководството. И в случай че дребните му деца от Политическа партия не знаят кой кой е, бащата на Кирил Петков 100% знае “.

 

Попитан, в случай че се одобри, че има връзка сред Алексей Петров и избирането на настоящето държавно управление, какъв може да е претекстът за убийството, някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи: " Това е човек с извънредно доста информация, осведомен с генезиса на доста процеси. Може би един подобен човек е неуместен. Враговете и приятелите са много променливи. Напоследък сякаш с много другари се снабди, само че най-често приятелите са тези, които стигат до опция да наранят най-тежко този, който се е пазил от враговете си ".

 

Днес башата на Кирил Петков отхвърли коментар за тази среща.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР