Срещаме се напълно случайно в един снимачен ден. Впечатлението, което

...
Срещаме се напълно случайно в един снимачен ден. Впечатлението, което
Коментари Харесай

Един шлифован диамант от София: Милена Джоргова е най-горещата българка в мрежата

Срещаме се изцяло инцидентно в един снимачен ден. Впечатлението, което оставя е тъкмо това, което бихте предположили, зървайки я за първи път. Секси, усмихната, само че и супер уверена в себе си. С няколко думи - мацка, която знае какво желае да реализира, знае по какъв начин и се е заела със сбъдването на всяка своя фантазия. 

Милена Джоргова е момичето, което показва текстовете на най-палавата и откровена секс писателка в нета - Цвети К, която основава " Дневниците на една кучка ". Милена е екранната кучка, само че и в живота не се дава елементарно, а мъжете са в краката ѝ. Пред Vbox7 Джоргова показа, че става известна в нета изцяло инцидентно, не е целяла да бъде известна. 

Може би не бихте очаквали, само че красивата русокоска има едно прелестно детенце, за което прави всичко. Коя обаче е дамата зад красивите облекла и секси визия, с какво се занимава в всекидневието си и има ли мъж - научете в идващите редове.

Виж още: Най-щурата студентка! Дениз Йозджан куфее без спирка, колежки ѝ завиждат

Как стана толкоз известна в обществените мрежи и сама ли развиваш профилите си?

- Съвсем инцидентно се оказа, че хората не просто ме гледат, ами имат предпочитание и да ме разясняват. Точно те ме направиха известна. Имам си тактика и тъкмо с нея се различавам. 

Със сигурност доста мъже те смъкват, само че имаш ли половинка до себе си?

- Аз съм приключена персона. Смятам, че мога да си бъда и самодостатъчна. Все отново имам мъж до себе си. Подчертавам мъж, тъй като и много дами ме смъкват. Засега се придържам към мъжете.

Виж още: Връщане към корените: Мира от " Игри на волята " се прибра при в Родопите, виж родния ѝ дом

Как съчетаваш работата с развъждането на сина си?

- Доста сполучливо съумявам да подкрепям баланс. Той от дребен знае, че парите се изкарват с работа и получавам от него цялостно схващане и поддръжка. Ако би трябвало да свърша нещо, е теоретичен на самообладание. Знае, че от време на време би трябвало да ме изчака да приключа със задача или ангажимент. Разказвам му какво съм правила на работа, демонстрирам му видеа, резултати. Въпреки че е на четири, синът ми към този момент знае кое какъв брой коства и с какъв брой часа труд го заплащам. Чувствам се късметлийка да го имам. Освен това имам и цялостна поддръжка от страна на татко му. 

Кой е най-скъпият подарък, който си получавала в живота си?

- Определено това е Маламир. 

Как се чувстваш като основно настоящо лице в " Дневниците на една кучка "?

- Аз много постоянно и в живота съм си кучка. Приляга ми, харесва ми, усещам се добре.

Виж още: Предпразнична еуфория: Ето кои родни звезди избраха английската столица за коледен шопинг 

Притесняваш ли се от камерата или си привикнала?

- По-скоро се тормозя от това по какъв начин фотографите ми обработват фотосите. Дали ще се харесам на фотосите, които те качват. Самата камера не ме тормози, даже считам, че тя ме обича. И аз я обичам. Вкъщи даже е цялостно с камери. 

Виж още: Благойчо не помни за баща си? Карен, Златка и Благой-младши на фамилна почивка

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР