Срещали сме се с Божков по две теми. През 2005

...
Срещали сме се с Божков по две теми. През 2005
Коментари Харесай

Веселин Марешки за вота: На БСП няма да им подкрепя нищо, защото са вредни за България

„ Срещали сме се с Божков по две тематики. През 2005 година говорихме да се сътвори същинска, свободна партия от предприемачи, само че тогава точно Паунов си го дръпна към Българска социалистическа партия и концепцията пропадна. Преди няколко години се срещахме отново, когато бяхме съперници за покупката на постройката на телефонната палата в София “. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ водачът на партия ВОЛЯ и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки. „ Божков мен не може да ме купи, той може да купи Паунов “, добави той.
Запитан дали ще поддържа вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия, Веселин Марешки отговори: „ Сценките на Българска социалистическа партия не ги проследявам, в случай че желаят да си подвигат рейтинга с избор – добре, само че те минимум имат право те да желаят избор “, безапелационен бе той, като напомни, че по време на ръководството на Жан Виденов пенсиите са достигнали равнища от 5 $. „ На Българска социалистическа партия няма да им поддържа нищо, тъй като са нездравословни за България “, добави Веселин Марешки.
„ Не съм го нарекъл аз Румен Радев фигурант, заимствах го от други хора. В България, за жалост, не можем да случим на президент. Доскоро имахме президент, на който хората му викаха пудела на Бойко, а в този момент имаме президент, на който му викат пудела на Корнелия. На нас ни би трябвало самоуверен, заслужен българин, който да излезе независимо, да може да отстоява позициите и волята на българския народ. Румен Радев си разреши да обиди хората, които желаеха да се разделят с комунизма, като ги назова мутри. Не можеш да ги наречеш мутри, не може да разединява нацията, да наскърбява хората, които са майки и татковци на сегашните протестиращи, като доста от тях стачкуват и против него. Радев е част от това статукво, като народен представител и мен ме е позор, че 4 години нямаше промени, каквито чакат хората “, добави Веселин Марешки.
„ Оставка не знам дали ще има, само че съм сигурен, че е наложително да се сформира едно ново държавно управление от експерти, което да преведе България през идващите месеци и да провежда едни почтени и демократични избори “, сподели в умозаключение водачът на ВОЛЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР