Среща за определяне приоритетите на България предложи Възраждане на четири

...
Среща за определяне приоритетите на България предложи Възраждане на четири
Коментари Харесай

Възраждане кани четири партии на важна среща

Среща за установяване целите на България предложи Възраждане на четири от партиите в 46-ото Народно събрание. Тя изпрати предложения до " ИТН ", Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " Изправи се.БГ! Ние идваме!

Това са партиите, които са се декларирали като опозиционни на управлявалия до скоро режим на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, и в 45-то и 46-то Народно заседание неведнъж са заявили, че се стремят към смяна в България, съобщи партия Възраждане.

" След неуспеха на 46-то Народно заседание и идните парламентарни избори, които ще са трети за тази година, е належащо всички да седнем на една маса, с цел да обсъдим значимите за страната ни въпроси

Всяка политическа партия в своята стратегия има заложени цели за развиването на страната. Ситуацията изисква демонстрация на политическа отговорност и на дарба за взимане на политически решения. ", изясни водачът доктор Костадин Костадинов. И добави: " Независимо от идеологическите разлики в нашите стратегии, все по-често ще ни се постанова да търсим решения в 47-то Народно заседание. ".

Срещата ще се организира на 17 септември 2021 година от 12:00 ч. в Български културен център, ул. „ Веслец “ 13.

„ Каним тъкмо тези партии, тъй като те са декларирали, че търсят смяна. Припомням, че това са същите партии, до които Възраждане изпрати предложение за законопроект за изменение на Закона за правосъдната власт, посредством който е разказана процедура за отстраняването на Главния прокурор. До през днешния ден нямаме отговор от тези партии по нашето предложение, посредством което можем да реализираме една от задачите, заложени в стратегиите на всички или смяна в правосъдната система, и заради това ги каним на диалог. “, разяснява още доктор Костадинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР