Среща в широк формат със секретарите на общините от Пловдив

...
Среща в широк формат със секретарите на общините от Пловдив
Коментари Харесай

Среща в широк формат за изборите в областната управа

Среща в необятен формат със секретарите на общините от Пловдив и региона, управлението на отдел „ Охранителна полиция “, началниците на охранителните браншове на Районните полицейски ръководства и управленията на 16 и 17 РИК се организира в регионалната администрация. В нея беше планувано присъединяване и на представители на „ Сиела Норма “ АД, само че те не съумяха да участват.

На съвещанието бяха разисквани най-актуалните проблеми, свързани с провеждането на идния парламентарен избор. „ Имаме уверението на „ Сиела Норма “, че ще бъдат преодолени минусите, във връзка с превоза, доставката и обслужването на машините за гласоподаване, които бяха открити на предходните избори “ – заяви основният секретар на Областна администрация Георги Янев.

Той посочи, че за Пловдивска област са планувани 14 буса с 14 индивида обслужващ личен състав от „ Сиела Норма “, които ще са ангажирани с доставката и превеждането в работен режим на машините, а за Пловдив град те са надлежно 13.

Все още на дневен ред стои неуреден въпросът със стиковането на транспортните схеми на общините за раздаването на изборните бумаги и на графиците на „ Сиела Норма “ за доставката на машините в секционните изборни комисии. Контактите с имената и телефоните на техниците от „ Сиела Норма “ ще бъдат предоставени на всички при започване на идната седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР