„Среща ще има когато водената от премиера коалиция разработи ясна

...
„Среща ще има когато водената от премиера коалиция разработи ясна
Коментари Харесай

Радев обяви кога ще се срещне с Борисов

„ Среща ще има когато водената от премиера коалиция създаде ясна и съответна визия за справяне с корупцията по високите етажи на властта, за преустановяване на пагубния срив на вложенията и за реализиране на стопански растеж, който да направи по този начин, че да догоним страните от Централна и Източна Европа. Нали не очаквате, че ще беседваме и ще обсъждаме четиригодишната стратегия на кабинета „ Борисов “ 3, която изведе хората на улиците? “.

Това съобщи през днешния ден президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос дали ще има среща сред него и българския министър-председател, оповестиха от прессекретариата на президента. В отговор на въпрос, президентът акцентира, че една от аргументите българските жители да стачкуват през днешния ден е и в това, че те не имат вяра, че политиците разчитат единствено на своите заплати. „ Българите ще имат заслужен живот тогава, когато възпитат своите политици да живеят единствено от заплатата “, акцентира Румен Радев.

По думите на президента увеличението на заплатите на политическия хайлайф е целесъобразно единствено в случай че бъде обвързано с тяхната активност за действителното повишение на благосъстоянието на българските жители. „ Такива трендове към този момент няма “, уточни още президентът и добави, че неговата заплата се дефинира от Народното събрание и народните представители са в цялостното си право да я понижат както намерят за добре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР