Среща с родители на деца от Кюстендил, трениращи футбол, организира

...
Среща с родители на деца от Кюстендил, трениращи футбол, организира
Коментари Харесай

Коловати на среща с родители – БФС ще прави терен и осветление в Кюстендил

Среща с родители на деца от Кюстендил, трениращи футбол, провежда довечера футболистът Илиян Стоянов. Срещата се организира сега в кюстендилското читалище " Братство ". Целта й е представянето на план за възобновление на детско-юношеската футболна школа на Кюстендил.

" Искам да разглася на родителите на децата, които желаят да упражняват футбол, желанията ни за основаване на нов неестествен терен, осветяване и съблекални. Инвеститор ще бъде Българския футболен съюз, ще оказва помощ и Борислав Михайлов. Искам да се подобрят изискванията за тренировки на децата. В момента условия няма, а школата е в окаяно положение. Ако мога да оказа помощ на тези дечица, ще бъда удовлетворен ", сподели пред Българска телеграфна агенция Стоянов.

Той добави, че ще се ангажира и с тренировки на децата. " Поне още три пъти ще се прибирам тази година, по този начин, че ще имам опция да се включа ", добави той. Стоянов уточни още, че тренировките евентуално ще стартират през май. " Не мисля да се връщам на този стадий в България, само че разпадането на школата тук ме окуражи да се опитам да работя за смяна ", сподели още Стоянов. Коловати има лична футболна школа и работи с деца и юноши в Япония. Той е някогашен футболен национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР