Среща с представители на двата пловдивски футболни гранда - Ботев

...
Среща с представители на двата пловдивски футболни гранда - Ботев
Коментари Харесай

Здравко Димитров се среща с феновете на Ботев и Локомотив

Среща с представители на двата пловдивски футболни гранда - Ботев и Локомотив, се чака да се организира в Община Пловдив през днешния ден.

В петъкпред кмета Здравко Димитров последователите на " черно-белите " настояха за равнопоставеност при финансирането на двата клуба, както и за цялостен одит на градежа на стадион " Христо Ботев ", за чието дотъкмяване градоначалникът предложи Общински съвет да гласоподава още 22,5 милиона лв..

Целта през днешния ден е да бъде изработен следващ опит да се потуши напрежението, като се стигне до консенсус по какъв начин на идната сесия на Общински съвет да бъде разискван метода на финансиране на завършването на двата стадиона.

" Ако не се стигне до съгласие сред почитателите на двата тима, не изключвам точката да бъде оттеглена “, съобщи към този момент кметът на Пловдив.

В събота водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на Здравко Димитров и на заместника му по строителство поради неуредиците със градежа на клубния стадион на Ботев. Очаква се след приключването на срещата градоначалникът да даде конференция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР