Среща с жители на бургаския квартал Лозово“ проведе водачът на

...
Среща с жители на бургаския квартал Лозово“ проведе водачът на
Коментари Харесай

БСП в Бургас: Навлизането на джендър идеологията в училищата трябва да бъде възпрепятствано

Среща с поданици на бургаския квартал „ Лозово “ организира лидерът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в Бургас инж. Петър Кънев. Той беседва с локалните хора, дружно с претендентите за народни представители от листата на социалистите Станимир Баев, Георги Георгиев, Стоян Стоянов, Паруш Парушев и общинският водач на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов.
„ За две години пети път отиваме на избори. Знаем, че всички са изтощени от това. Но всеки глас е доста значим. Разчитаме на вашата поддръжка! “, съобщи инж. Петър Кънев  в началото на срещата.
Социалистът направи подаяние за Пенсионерския клуб в Лозово, което по избор на членовете на организацията ще бъде употребявано за обезпечаване на обзавеждане за залата им.
Вторият в листата - Станимир Баев  благодари на жителите на „ Лозово “ за топлия банкет. Той показа своите визии във връзка с измененията, които е нужно да бъдат направени в областта на образованието: „ Благодарен съм на Българска социалистическа партия, че още веднъж слага приоритет на образованието. Считам, че позицията ми се дължи на отношението на партията към образованието, което е част от националната сигурност. Много е значимо да бъдат подхванати виновни стъпки към унищожаване на всевъзможни непознати идеологии и да бъде възпрепятствано навлизането им в образованието. Една от тях е джендър идеологията, против която Българска социалистическа партия предприе акция “, безапелационен бе претендентът за депутат.
„ Българска социалистическа партия има поредна политика във връзка с ограниченията, които би трябвало да се подхващат за възрастните хора. Нужно е приемане на закон за тях, който да даде опция за социализацията им в неработоспособна възраст, тъй че да се усещат те спокойни и задоволени. Една от стъпките в тази тенденция беше повишението на пенсиите “, разяснява още Станимир Баев.
Останалите претенденти за депутати срещнаха присъстващите с акценти от предизборната платформа на обединението, дадоха отговор на настоящи въпроси и изслушаха мненията на жителите. Разисквани бяха и разнообразни проблеми от районен темперамент.
Представителите на коалиция „ БСП за България “ приканиха присъстващите да бъдат дейни в изборния ден и да поддържат партията, като на 2-ри април гласоподават с номер 1 в бюлетината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР