Среща на върха в Барселона май влоши нещата около Неймар,

...
Среща на върха в Барселона май влоши нещата около Неймар,
Коментари Харесай

Меси се срещна с Неймар, после изтри снимките му

" Среща на върха " в Барселона май утежни нещата към Неймар, вместо да ги усъвършенства. Тарторите Пике, Меси и Суарес се видяха с бразилския гений в хотелската му стая, с цел да го убедят да остане. Според осведомени това се е случило в петък вечер в Съединени американски щати, където отборът е на турне.

Тримата обяснили на Неймар, че мястото му е в Барселона, където ще печели още куп титли. Бразилецът бил мощно обезверен, защото офертата от ПСЖ не е за изпускане.

Днес обаче от Инстаграма на Меси бяха изтри всички фотоси на звездата с Неймар. Световните медии одобриха това като знак, че всичко е решено -  бразилецът отива в Париж.

Няма Меси, няма закани на УЕФА към ПСЖ за финансов феърплей. Колелото се е завъртяло и Неймар няма по какъв начин да бъде спрян, настояват най-авторитетните медии в света като Скай спортс и BBC.

В Париж са отличните приятелчета на Неймар от бразилския народен тим. Но на първо място парите на катарската страна. ПСЖ ще заплати откупващата уговорка на нападателя от 222 милиона евро. Самият той ще получава под Айфеловата кула по 30 милиона евро на сезон. Луда работа!

Меси пък освен е гневен, само че е показал на Барса заместител на Неймар. Той желае доста сънародника си Дибала от Юве. Като аварийни варианти са Дембеле от Борусия Дортмунд и Анхел Ди Мария от ПСЖ.

Медиите в Англия пък упорстват, че каталунците са вдигнали до небесата офертата към Коутиньо от Ливърпул. Със сигурност искащи да играят до меси и Канибала не липсват. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР