Среща на тема „Социалната политика на Общината през изминалите осем

...
Среща на тема „Социалната политика на Общината през изминалите осем
Коментари Харесай

Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ: Благоевград е пример за добро управление благодарение на д-р Атанас Камбитов

Среща на тематика „ Социалната политика на Общината през миналите осем години и целите за в бъдеще " се организира в Благоевград по самодейност на Жени ГЕРБ. В нея взеха присъединяване доктор Атанас Камбитов - претендент на ГЕРБ за кмет на Благоевград, Ирена Соколова - ръководител на Жени ГЕРБ, Адриана Мелниклийска - регионален началник на Жени ГЕРБ–Благоевград, членове и симпатизанти на партията, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

По време на форума доктор Атанас Камбитов подчертава върху развиването на обществената политика, директно касаеща всеки един човек.

„ Инвестицията в децата е инвестиция в бъдещето. Ще подтикваме раждаемостта посредством финансови и обществени привилегии, при доста ясни условия. Ще продължим и финансирането на ин витро процедури ", сподели досегашният кмет на община Благоевград и претендент за трети мандат доктор Камбитов.



Той акцентира, че за последните 4 години Община Благоевград е отпуснала 840 хиляди лв. на двойки с репродуктивни проблеми, без значение от възрастта и броя на опитите.

Ирена Соколова, ръководител на Жени ГЕРБ, благодари на доктор Камбитов за постигнатите резултати в Благоевград.

„ За мен е наслаждение да бъда на територията на общината, която е образец за положително ръководство. Общината с най-вече санирани блокове. Тази, която завоюва наградата за най-социална община, само че и тази, която сподели умения да се оправи с компликации по доста грациозен метод. Виждам грижата за пространствата. Красотата възпитава добрина. Не са доста кметовете в България, които могат да кажат, че ръководят сполучливо мандати наред, с ясната вероятност още веднъж да завоюват мандат. Атанас Камбитов е от тези кметове ", сподели Ирена Соколова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР