Среща на тема Превенция и контрол за спазване на данъчното

...
Среща на тема Превенция и контрол за спазване на данъчното
Коментари Харесай

НАП Варна отбелязва професионалния си празник с междуведомствена среща

Среща на тематика " Превенция и надзор за съблюдаване на данъчното законодателство “ ще се организира през днешния ден в териториалната дирекция на Национална агенция за приходите Варна. Събитието е обвързвано с професионалния празник на Националната организация за приходите 16 ноември – Деня на Св. Матей, първият събирач на налози.

За присъединяване в полемиката са поканени районните шефове на дирекция " Инспекция по труда “, РЗИ, Национален осигурителен институт, Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи, териториална дирекция " Митници “, КЗП, както и други контролни органи от района.

Целта на срещата е да се разиска рационализиране координацията и тясно оперативно съдействие сред институциите, оповестиха от пресцентъра на Национална агенция за приходите.

" В рамките на полемиката ще бъдат разисквани методите за оптимално дейно използване на разнообразни подходи за стимулиране на доброволното съблюдаване на данъчните и осигурителните закони в България. “ заяви Властиана Николова, шеф на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна.

" За нашите институции е от изключителна значимост да намираме правилния път към печеливши тактики за увеличение доверието на жителите и компаниите в приходната администрация. Нека Свети Матей, посадил скиптър, от който са се родили чудни плодове, ни служи за образец и ни оказва помощ да построяваме умелост и да намираме баланс при осъществяване на контролните действия в отбрана на обществения интерес “, сподели Властиана Николова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР