Среща на Продължаваме Промяната“ с парламентарно представени партии започна в

...
Среща на Продължаваме Промяната“ с парламентарно представени партии започна в
Коментари Харесай

ПП на среща с БСП, ДБ, ДПС и „Български възход“


Среща на „ Продължаваме Промяната “ с парламентарно показани партии стартира в зала „ Запад “ на Народното събрание. Тя е по самодейност на номинирания за министър председател Николай Денков.

Покана беше отправена към всички обединения в Народното събрание, като на нея към се отзоваха от " за България ", " ", " " и.

Като втора политическа мощ Политическа партия ще получи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Преди дни Народното събрание отхвърли номинацията на Николай Габровски за министър председател, повдигнат от -СДС.

Вчера от Политическа партия оповестиха, че Николай Денков е техният претендент за министър-председател.

Той съобщи, че задачата е да се търси единодушие за най-важните тематики за българското общество, които да бъдат приоритет в дневния ред на Народното събрание.

Снимка: Ладислав Цветков


Нашият апел е да не приказваме за " алените линии ", а за тематиките, които биха ни обединили, съобщи при започване на срещата Денков.

Той показа част от целите, измежду които понижаване неравенството в обществото, нарастване на възнагражденията на лекарите и учители. Денков уточни и повдигане размера на минималната работна заплата и индексацията на пенсиите. Нашата обща задача е да намерим салдото, без това да заплаши финансовата непоклатимост на страната, разяснява той.

От пристигнаха, с цел да откажат разговор.

Снимка: Ладислав Цветков


“Струва ми се, че влизате в роля на кукла на конци и зад вашия необятен научен облик стоят номинациите, които и през вчерашния ден и през днешния ден обявихте в ефирен ефир. Считаме, че хора които през 8-месечно ръководство потвърдиха, че не могат да се оправят в държавно управление, не могат и в този момент да го създадат. Бил сте министър в наше държавно управление, откакто сте избрали да участвате в други държавни управления имате свои качества. Силно ни тормози обаче, че в стратегия без ясни констатации вие търсите разговор за разискване на бъдещи обединения. Участието ни в такива диалози се изчерпва до тук ”, съобщи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР