Среща между Путин и Зеленски е възможна само след разработването

...
Среща между Путин и Зеленски е възможна само след разработването
Коментари Харесай

Условието, при което е възможна среща между Путин и Зеленски

Среща сред Путин и Зеленски е допустима единствено след създаването на съответен писмен документ от Руската федерация и Украйна. Това мнение изрази прессекретарят на президента Дмитрий Песков в ефира на телевизионния канал " Россия-1 “. „ Не, Путин в никакъв случай не е отказвал от допустима среща със Зеленски и такава среща, да, хипотетично е допустима. Но с цел да се състои е належащо в процеса на работа на двете делегации да бъде направен съответен документ. Не набор от хрумвания, а съответен писмен документ. Тогава ще пристигна ред на такава среща “, сподели представителят на Кремъл.

Подписването на документа след договарянията сред Руската федерация и Украйна ще бъде значима стъпка към нормализиране на обстановката, добави той. „ Надявам се, че вследствие на напрегнатите старания, които се поставят във връзка с руско-украинските договаряния, ще стигнем и до подписването на избран документ и това ще бъде значима стъпка към нормализиране на обстановката “, сподели той.

„ Не може да има цялостна изолираност на Руската федерация, рано или късно ще би трябвало да изградим разговор със Запада “, сподели Песков. „ За Русия не може да има цялостен вакуум или изолираност, това е механически невероятно в актуалния свят. Светът е доста по-голям от Европа. А самата Русия е доста по-голяма от Европа. Но рано или късно ще би трябвало да изградим разговор ", сподели той.

Според представителя на Кремъл преговорният развой с Украйна " ще бъде последван от сложен диалог както с Европейски Съюз, по този начин и с европейските страни “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР