Среща между лидерката на БСП и съпредседателите на ПП се

...
Среща между лидерката на БСП и съпредседателите на ПП се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова провела нова среща с лидерите на ПП за коалиционното споразумение

Среща сред лидерката на Българска социалистическа партия и съпредседателите на Политическа партия се е провела през вчерашния ден - за това призна самата Корнелия Нинова на влизане в Народното събрание за първото съвещание на 47-то Народно заседание.

" Вчера се видяхме още веднъж с господин Петков и господин Василев, следобяд. Разговаряхме по противоречивите въпроси ", сподели тя пред медиите. И добави, че ангажимента им е в неделя " да почистим всичко ".

" Вчера се видяхме с сътрудниците Петков и Василев, имаме спогодба до неделя да почистим всичко. Предлаганите от Българска социалистическа партия министри преди Национален съвет не са ясни ", сподели още Корнелия Нинова.

" В ход е сключване на съдружното съглашение. Предлаганите от Българска социалистическа партия министри преди Национален съвет не са ясни ", сподели още Нинова.

По множеството противоречиви въпроси, по думите й, социалистите и " Продължаваме промяната " намерили схващане.

Бъдещите съдружни сътрудници били съгласни да изчакат в Българска социалистическа партия да проведат първо своя Национален съвет, а чак по-късно да подпишат съдружното съглашение.

" Съгласни са, да. И сътрудниците от Има Такъв Народ и Демократична България са съгласни да почистим противоречивите въпроси, да подпишем съдружно съглашение и по-късно да приказваме за другото ", сподели Нинова.

" Казусът към ръководителя на Народното събрание е явен. Не съм разочарована, че няма да съм аз, да е сполучлив Народното събрание ", сподели още Корнелия Нинова.

Вчера тя отхвърли да става ръководител на Народното събрание на ротационен принцип, а след нея и Христо Иванов от Демократична България отхвърли да е имало такава сделка сред четирите обединения в бъдещата коалиция.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР