Среща между лидерите на партиите в Народното събрание, организирана от

...
Среща между лидерите на партиите в Народното събрание, организирана от
Коментари Харесай

Започна срещата между лидерите на партиите НА ЖИВО

Среща сред водачите на партиите в Народното събрание, проведена от " Продължаваме промяната ". Целта е да се откри излаз от рецесията с избор на ръководител на Народното събрание.

Продължаваме промяната предложиха обществени съвещания с водачите на всички парламентарни партии, в това число и с Бойко Борисов. Те поканиха в 12 часа в зала " Запад " на Народно събрание всички на диалог, който да се излъчва онлайн.

ГЕРБ отхвърлиха поканата за " Продължаваме промяната " за открита среща в зала " Запад " по търсенето на консенсус. Според шефката на ПГ Десислава Атанасова поканата е " вместо да се търсят рeшения за хляба, се оферират зрелища ".

„ Да продължим да търсим решение при затворени порти след три ялови опита, надали ще докара до нещо рационално и обикновено. Единственият метод да се откри решение да стартираме да си приказваме пред очите на целия български народ, с цел да няма нищо скрито-покрито. Можем да стартираме с диалога какъв ръководител на Народно събрание желаеме – да вземем за пример, който има опит, правист, някой, който има високо публично доверие “, уточни Асен Василев.

Асен Василев и Кирил Петков чакат дали някои от партиите ще откликнат на поканата. 

Според Василев на тъй наречените обществени съвещания партиите могат да предлагат претенденти от останалите партии, които съгласно тях са почтени.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР