Среща между кмета Здравко Димитров и депутатите от 16 и

...
Среща между кмета Здравко Димитров и депутатите от 16 и
Коментари Харесай

И удвояването на Околовръстното на Пловдив влезе в Плана за възстановяване

Среща сред кмета Здравко Димитров и депутатите от 16 и 17 МИР, както и общински съветници се организира в постройката на община Пловдив, като на нея бяха дискутирани значимите планове, които би трябвало да се осъществят. Градоначалникът Здравко Димитров съобщи, че е извънредно удовлетворен от тази среща и даде поръчка тя да стане регулярна.

По думите му, през днешния ден се е видяло, че макар другите партии, които съставляват депутатите всички те се сплотяват към Пловдив и неговото развиване. Проектите, за които приказваха народните представители и Зико са в диапазон на няколко мандата, а цената им е няколко милиарда, само че все пак е значимо да бъдат сложени на пътната карта за развиването на Пловдив, изясни Зико. Най-важните планове, които се дискутираха са били водоснабдяването от Въча, Околовръстното шосе, градската железница, които са планове от значимост за целия район.

Стана ясно още, че с изключение на реализацията на градската железница, която бе вкарана в Плана за възобновяване и резистентност в него за финансиране от Европа е залегнало и удвояването на Околовръстното шосе. Народните представители и кмета си дадоха поръчка на идващите срещи да се разясняват и планове, които са с по-краткосрочен диапазон и подлежат а настоящо финансиране.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР