Средствата са отпуснати от държавния бюджет и са предназначени за

...
Средствата са отпуснати от държавния бюджет и са предназначени за
Коментари Харесай

Изграждат водопровод в двора на спорното училище в Самоков

Средствата са отпуснати от държавния бюджет и са предопределени за създаване на улица и тръбопровод и канализация към нея. Улицата е нова и е част от плана на новия квартал. Трасето й минава сред обособените на втори стадий от проекта имоти. Припомняме, че на първи стадий там бяха обособени 42 парцела, които бяха продадени на търг. Поради огромния интерес се разпореди парцелирането и на още една част от терена, като бяха обособени 28 парцела.


Ремонтират главно стадиона в село Бели Искър
С плануваните действия, теренът ще се трансформира в мултифункционална спортна площадка. За поддържане на тревната повърхност, ще бъде закупена с...

Само за две тръжни процедури бяха продадени. През предходната година Община Самоков изготви и кандидатства с инфраструктурни планове, като й бяха отпуснати близо 2 млн. лева с Постановление на Министерски съвет. Най-голяма част от средствата бяха за село Драгушиново, където се финансира ремонта на площадното пространство и построяването на две улици. Общината финансира от личния си бюджет замяна на водопровода, като по този метод към този момент е заменен на 100% в селото. В момента се ремонтират улиците и се приготвят за асфалтиране. Част от средствата по Постановлението са за промяна на водопровода и създаване на улица в ромския квартал. Третата част е за инфраструктурата в така наречен ВИП квартал. В момента се прокарва водопровода и канализацията, след което ще се направи трасето на улицата. Средствата ги има, контракта с изпълнителя е подписан и обекта ще се осъществя през този строителен сезон, при подобаващи климатични условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР