Средствата имат за цел да подпомогнат финансирането на малки и

...
Средствата имат за цел да подпомогнат финансирането на малки и
Коментари Харесай

Испанският премиер обеща на Киев 55 млн. евро за подпомагане на малки и средни предприятия

Средствата имат за цел да подкрепят " финансирането на дребни и междинни предприятия в Украйна ", съобщи Санчес по време на обръщението си към украинския парламент, представен от Българска телеграфна агенция.

Санчес дойде в Киев тази заран - първия ден от шестмесечното председателство на Мадрид на Съвета на Европейския съюз. Той съобщи, че задачата на визитата му е да съобщи на Украйна неизменимата взаимност на Европа, която тя изпитва към изпадналата в усложнения страна.

Европейският съюз ще оказва помощ на Украйна " толкоз дълго, колкото е належащо " и " без значение от цената, която би трябвало да се заплати ", сподели той.

По време на речта си пред Върховната Рада (украинския парламент) Санчес напомни, че Европейски Съюз е кротичък план, основан след Втората международна война, който има за цел да предотвратява нови войни на континента.

Европа е отворена за тези, които се стремят към нея, съобщи испанският министър председател, подкрепяйки устрема на Киев за участие в Европейски Съюз. Речта на Санчес пред Върховната Рада не беше излъчена директно по малкия екран от съображения за сигурност.

През последните месеци Русия нападна украинската столица с безпилотни летателни апарати и ракети - от време на време даже при визитата на високопоставени задгранични представители, отбелязва ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР