Средства и проекти се пропускат от неразбирателство и хаос в

...
Средства и проекти се пропускат от неразбирателство и хаос в
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Престъпление е държавата да пропуска проекти заради неразбирателство и хаос в управляващите

Средства и планове се пропущат от недоразумение и безпорядък в ръководещите.


Сега е изключително значимо да се борим против путинизацията на обществото.

На европейските избори няма заплаха България да излъчи антиевропейски партии.

Влизането в Еврозоната е добре да бъде през 2025 година

Това съобщи в изявление за БГНЕС Владимир Кисьов, някогашен заместник-министър на външните работи и някогашен основен договарящ за присъединението на България към Европейския съюз.


„ Губи ни се оценката и разбирането, и по тази причина България е на последно място по стандарт в Европейския съюз, тъй като не вършим това, за което са виновни политиците пред българските жители. Такова закъснение, да се изпускат моменти, това е закононарушение. И по тази причина, дай Боже, най-сетне да се възстановяват нещата, да има постоянни държавни управления. Виждате какви средства се пропущат, какви планове се пропущат за България, и във всички области, от недоразумение и безпорядък в ръководещите “, счита още Владимир Кисьов.

Според някогашния заместител външен министър в този момент е изключително значимо да не се трансформира пътя и да се борим против " путинизацията на обществото ". „ Много от хората нямат никаква информация и те елементарно се манипулират, а пък най-малкото ни би трябвало още веднъж " съветизация " на България, която пропусна 50 години от живота си “, разяснява още Кисьов.

На въпрос на БГНЕС дали има заплаха България на идните евроизбори да излъчи представители на антиевропейски партии, Кисьов съобщи, че такава заплаха няма. „ Като гледаме прогнозите за локалните избори, те ще бъдат европейски, и ще бъдат отражение на процентите за локалните избори, а в локалните избори печеливши ще бъдат евроатлантическите партии “, добави Кисьов.

Той разяснява, че има заплаха да не влезем в Еврозоната от 1 януари 2025 година, само че изрази вяра най-малко да се случи въобще през идната година. „ Дай Боже да се случи следващата година, тъй като не са прави някои, че би трябвало да се изчаква. По-бързата интеграция, по-бързото приемане, е гаранция за жителите, че няма някой от българската мафия да махне валутния ръб и да обезцени лв. на жителите и на хорицата, които са ги икономисали “, счита Владимир Кисьов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР