Среднощна полицейска акция се е провела в Лясковец, след като

...
Среднощна полицейска акция се е провела в Лясковец, след като
Коментари Харесай

Претърсиха дома на шофьора, убил Ферарио Спасов, заради негова снимка с пистолет

Среднощна полицейска акция се е провела в Лясковец, откакто прокуратурата пусна от ареста с мярка " подписка " водача, предизвикал злополуката, при която в събота почина футболният треньор Ферарио Спасов, осведоми.

Домът на 24-годишния Начо Пантелеев е бил претърсен поради фотография в обществените мрежи, на която той държи револвер.

Проверката е открила, че оръжието не е негово. И различен сигнал са проверявали служителите на реда през нощта - дали в дома на Начо Пантелеев има опиати. Такива обаче не са открити. Стана ясно, че мъжът самичък се е похвалил по какъв начин кара по улиците на Велико Търново с 268 км/ч. Пантелеев имал едвам 16 месеца стаж зад кормилото, само че карал мощен автомобил.

Полицейската акция е траяла няколко часа.

Изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов е извикал през днешния ден за пояснение прокурора от Велико Търново - Йордан Кожухаров. Магистратът пусна с мярка за неотклонение " подписка " водачът, предизвикал тежката злополука, при която в събота вечерта почина футболния треньор Ферарио Спасов. По информация на Българска национална телевизия се чака на Кожухаров да бъде назначена инспекция. Възможно е още през днешния ден следствието да бъде поето от различен наблюдаващ прокурор.

А в Община Плевен през днешния ден е Ден на печал, в памет на тримата починали при тежката злополука на пътя Плевен - Ловеч, която също стана в събота. При случая, на пътя Плевен - Ловеч живота си изгубиха президентът и треньор на Волейболен клуб " Олимпиец " - Стефка Великова и двама състезатели от мъжкия тим на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов. Всички волейболни мачове в страната ще стартират с минута безмълвие.

Припомняме, че24-годишен мъж от Лясковец, прочут на полицията, само че неосъждан е водачът, помел със състезателен мерцедес в събота колата на Ферарио Спасов.

Сигналът за злополуката е получен в 16.40 ч. прецизираха от полицията във Велико Търново. По натовареното трасе София Варна известният треньор се прибирал от мач на тима си " Дунав " Лом към Ловеч, когато колата му била застигната откъм гърба от мерцедеса, който летял с гневна скорост по мокрия асфалт в посока Велико Търново.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР