Среднощна гонка е имало в Сандански, след като пиян водач

...
Среднощна гонка е имало в Сандански, след като пиян водач
Коментари Харесай

Гонка в Сандански, пиян бяга от полицаи - бият го

Среднощна гонка е имало в Сандански, откакто пийнал лидер бяга от служители на реда. След като го приклещват, виновният лидер стопира. Георги Андонов е потърпевшият лидер, който признава, че е пил 2-3 ракии. Той обаче твърди, че е бил пребит от униформените, откакто е спрял.

" Бях пил 2-3 ракии и не стопирах на подаден сигнал. Последва гонка, а като стопирах, ме биха ", споделя мъжът пред Нова тв.

" Не трябваше да се качвам на колата, само че каквото е станало, станало. Не мога да го върна. Гониха ме и ме биха. Свалиха ме от колата и ме биха и ритаха с кубинки, удряха ме и с палки. Нямаше други коли на пътя, улиците бяха чисти, тъй като беше към 12 часа вечерта ", споделя още виновният лидер.

От полицията пък настояват, че не е имало превишаване на пълномощията, а мъжът е падал, откакто е слязъл от колата.

" Ако беше падал, щеше ли да има проблеми в черния дроб, подута глава, хематоми, кръв по колата. Полицаите са го завлачили в каруца, чисто гол. И са го били. Покриват се случаите на принуждение. Пуснала съм тъжба в полицията в Благоевград, тъй като в Сандански ще се покрие всичко. Той е отговорен и ще си получи наказването. Но дано и служителите на реда Сулев и Бешков също понесат своята отговорност ", показа близка на потърпевшия, която не се показа с името си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР