Среднощен погром над автомобили в Пловдив. По данни на пострадалите

...
Среднощен погром над автомобили в Пловдив. По данни на пострадалите
Коментари Харесай

Вандали потрошиха десетки автомобили в Пловдив тази нощ

Среднощен разгром над коли в Пловдив. По данни на потърпевшите 40 леки коли са с огънати ламарини или нарязани гуми. Посегателството е станало тази нощ край строителния колеж покрай центъра на града.

Пловдив

Погромът над паркираните коли почнал още в три часа, само че едвам на сутринта хората разбрали какво се е случило. Пострадалите коли били паркирани в няколко прилежащи улици.
Георги Кантарев - Моята кола е една от най-пострадалите от всяка страна. Надяваме се да излезе истината. По какви аргументи? З ащо този човек е вилнял толкоз в махалата... Андриана Янкова - Колата стои доста дълго време на едн о и също място до момента сме нямали... Тази нощ не знам какво се е случило.
Хората се надяват да бъдат открити вандалите и да им бъдат възобновени парите, които ще дадат за поправки:
Елка Талева - Сега таман се връщам от сервиз, към 250 лв. единствено, с цел да ми го изправят и боядисат. Георги Кантарев - Вадналската постъпка е жестока за нашите бюджети фамилиите, тъй че се надяваме на някакво отмъщение, нека да заловен причинителите.
В полицията в началото получили данни за 11 коли, само че в следствие се схванало, че потърпевшите коли са доста повече. Иззети са записите на камерите от търговски обекти в региона.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР