Средно по двама души месечно намират смъртта си в пътнотранспортни

...
Средно по двама души месечно намират смъртта си в пътнотранспортни
Коментари Харесай

Средно по двама души загиват на пътя в Ловешко

Средно по двама души месечно намират гибелта си в пътнотранспортни катастрофи в Ловешка област. Това сочат данните на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Ловеч.

Комисар Светослав Шишийски, началник-отдел „ Охранителна полиция”, разгласи, че от началото на годината до края на август са регистрирани 384 пътни случая. От тях 140 са тежки. 16 души са починали, а 215 - ранени. За същия интервал на 2018 година произшествията са били с 53 повече, тежките – с три по-малко, убитите – с четирима по-малко, а ранените – с 26 по-малко, написа "Дарик ".

Само през август пътните служители на реда са отчели 66 пътнотранспортни катастрофи, от които 24 тежки с един погубен и 32 ранени. Катастрофите в този момент са с 23 повече, доста повече са тежките – със 17. През август м.г. починалите са били двама, ранените – седем.

За нарушавания на пътя са формирани 3926 акта и 26 674 санкции с фиш, като от тях над 10 хиляди са за превишена скорост. За шофиране под влияние на алкохол и опиати единствено за август са глобени 20 водачи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР