Средно по 5-6 сигнала получават в градски транспорт за нередности

...
Средно по 5-6 сигнала получават в градски транспорт за нередности
Коментари Харесай

Средно по 5-6 сигнала на ден за нередности в градския транспорт във Варна

Средно по 5-6 сигнала получават в градски превоз за нередности и неточно отношение от страна на водачите. Това сподели Данаил Вълков, ръководител на борда на " Градски превоз " ЕАД. Той уточни, че не всички от недоволствата са основателни и има субективна истина. Не постоянно сигналите излизат едно към едно, както са подадени, би трябвало да се направи и инспекция, сподели Вълков.

Причините за неприемливото държание на водачите той изяснява със мощния стрес от натоварения трафик, високите температури, а не рядко и от дейностите на самите пасажери.

Записите от камерите се съхраняват до 15 дни, по тази причина при случаи на експанзия сигнали би трябвало се изпращат навреме, с цел да може да се реагира бързо.

Сигнали могат да се подават на посочените номер в прът центровете на сдружението или контактната форма, които са налични на уеб страницата на публичния транспортьор, акцентира Вълков и добави, че закъснение има единствено, когато те са пуснати на платформата на Община Варна, защото би трябвало да се пренасочват.

По мотив на сигнали за неработещи климатици в електробусите, Вълков призна, че от време на време дългите курсове оказват въздействие. Няма разпореждане климатиците да се стопират, с цел да се пести сила, безапелационен е той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР