Средно 15 - 20 лева излиза пътят до морето с

...
Средно 15 - 20 лева излиза пътят до морето с
Коментари Харесай

Евтинджос! Креативни летуващи измислиха как да стигат за 15 лева до морето!

Средно 15 - 20 лв. излиза пътят до морето с транспорт с частен автомобил от уеб сайтове за споделени пътувания. Това сочат разгласи на водачи, които търсят компания, с цел да споделят разноските за гориво. Собственикът на возилото показва в офертата марката на автомобила, дали има климатик, свободните места, мястото от където потегля и докъдето стига, както и часа на потегляне и идване, написа " Телеграф ".

В София се потегля от разнообразни места, само че главните пунктове са два. След края на работния ден от 17:30 до 20 часа вечер в петък бензиностанция " Шел " на " Подияне " става като спонтанна гара. Спират всевъзможни коли, а лидерът качва две-три чанти и пасажерите и не престават. Оттам пътува за автомагистрала " Хемус " през Ловеч, Търново, Шумен, Варна. " Предимството е, че не се возиш в смрадлив автобус и постоянно хората към този момент пътуват с хубави коли,. Пред мен последно се качиха в един мерцедес Е класа две девойки. Има музика, климатик, пиеш бира вътре в колата, в случай че искаш спирате, когато искаш за цигара, за тоалетна ", изясняват постоянни консуматори на споделеното пътешестване. За Бургас срещите са на Окръжна и на Метро, там се вършат също и за Стара Загора и Пловдив, общо взето всичко по Автомагистрала " Тракия ".

" Рискованото е, че не знаеш на какъв глупак попадаш, аз постоянно им ревизирам фейсбук профилите да видя въпреки всичко що за хора са или в случай че имаме общи познати им пиша, с цел да знам при кого се качвам ", изяснява още потребителят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР