Средната цена в типовия договор е по-ниска от средната цена

...
Средната цена в типовия договор е по-ниска от средната цена
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Продажби предлага утвърдения от КЕВР типов договор на бизнес клиентите през преходния период на либерализацията

Средната цена в типовия контракт е по-ниска от междинната цена за бизнес клиентите на контролиран пазар досега

ЕНЕРГО-ПРО Продажби разгласява на своята интернет страница типовия контракт, който е належащо да сключат небитовите клиенти на компанията, които не са избрали снабдител на електрическа енергия на свободен пазар от 1 октомври 2020 година Образецът на стандартизиран контракт беше одобрен от КЕВР и ще се ползва през деветмесечния временен интервал от 1 октомври 2020 година до 30 юни 2021 година, който законодателят планува, с цел да улесни бизнес клиентите при прекосяването от контролиран към свободен пазар. Доставката на електрическа енергия за клиентите до излизането им на свободния пазар ще бъде поета през преходния интервал от досегашния им снабдител в качеството му на търговец на пазара на електрическа сила по свободно контрактувани цени, като е допустима смяна в датите на фактуриране на тези клиенти.

На интернет адрес  е оповестена информация за доставката при изискванията на стандартизиран контракт, както и цените и тарифните проекти, годни за типовите контракти, като междинната предлагана цена е под междинната цена за бизнес клиентите на контролиран пазар досега. Клиентите от бизнес бранша, които според измененията в Закона за изменение и допълнение на Закона за енергетиката от 26 юни 2020 година са задължени да излязат на свободния пазар на електрическа енергия, могат след 01.10.2020 година да заявят приемането на запълнен с данните им стандартизиран контракт на и-мейла на ЕНЕРГО-ПРО Продажби  или да изискат типовия контракт в комфортен за тях Център за обслужване на клиенти на следните адреси: .

Екипът на ЕНЕРГО-ПРО Продажби остава разполагаем на денонощния телефон 0700 800 61 и имейл  за уточняващи въпроси, свързани с типовите контракти. Компанията има дълготраен опит, доказана експертиза и е утвърден надежден сътрудник, който се стреми да информира в точния момент своите клиенти за всички новости в процеса на либерализация на пазара на електрическа енергия.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР