Средната стойност на недвижимото имущество в САЩ, според данни на

...
Средната стойност на недвижимото имущество в САЩ, според данни на
Коментари Харесай

Какво жилище можете да си купите в Русия, ако продадете имот в САЩ?

Средната стойност на недвижимото имущество в Съединени американски щати, съгласно данни на Националната асоциация на брокерите (NAR, National Association of realtors), е към $400 000 през последните няколко месеца.

Какви аналози можете да си купите за тези пари в Русия?
Двустаен апартамент с панорама към река Москва
В Северозападна Москва за 20-25 млн. рубли можете да си купите незначителен двустаен обзаведен апартамент в ново строителство от бизнес клас. Апартаментът е с високи тавани – над три метра, а основното му предимство са потресаващите гледки от панорамните прозорци към река Москва. Намира се на 20 мин. пешком от метрото. Наблизо има огромни паркове, където можете да се наслаждавате на разходки през уикендите.

Площ: 48,37 м²





Апартамент в центъра на столицата
В остарял блок от 1930 година има моден двустаен апартамент с ослепителен интериор. Блокът се намира в исторически регион на Москва. Недалеч от него има голям брой заведения за хранене, театри, Московският зоопарк и други Блокът има огромен затворен двор с детска площадка, градинка и шадраван.

Площ: 56 м²





Апартамент в историческия център на Санкт Петебрург
Този апартамент с високи тавани (3,5 м) е в най-скъпия регион на Санкт Петербург, по този начин наречения „ Златен триъгълник “. Блокът е издигнат по план на архитекта Хералд Босе в средата на XIX век. През три здания от него се намира Невски проспект. Наблизо са главните градски забележителности: Дворцовият площад, Ермитажът, Исакиевският събор, съборът „ Христос Спасител “.

Площ: 85,8 м²





Къща в гората в жанр фахверк
На час път от Санкт Петербург има двуетажна къща в жанр фахверк. Старите борове се издигат тъкмо пред прозорците. На покрива на къщата, на мястото на туите, може да се направи зона за барбекю. Наблизо има неголямо езеро и зона за отдих.

Площ: на къщата 325 м², двор 1 дка





Двуетажна къща в Татарстан
Ако се отдалечим от столиците, то в Татарстан за същата сума можем да купим двуетажна тухлена къща с двор с хубава градина. Тук има и езерце с мост и беседка за барбекю.

Площ: 270 м², двор 1,5 дка





Къща в гората
Това дървено имение се намира на брега на река в планински регион на Алтайския край. Построена е от сибирски дървета и е облицован с тухла. В двора има баня и беседка. На 40 км от къщата е курортният град Белокуриха, прочут с лечебните си минерални води.

Площ: 180 м², двор 4,4 дка





Къща в Сочи с басейн
Този актуален дом е близо до центъра на Сочи и морския бряг. В двора има открит басейн, порастват плодови дръвчета, има и баня. На втория етаж на къщата има открита тераса, откъдето се открива панорама към Черно море.

Площ: 220 м², двор 1 дка





създател: МАРИЯ БУНИНА

източник: bg.rbth.com
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР