Средна на ръст, с червеникава коса – това е Гинка

...
Средна на ръст, с червеникава коса – това е Гинка
Коментари Харесай

Ето я! Гинка ЧЕЗ-а: Милионерка съм! Обидена съм! Върбакова имала самочувствие и ОПИТ в енергетиката! Фирмата й създадена специално за сделката!

Средна на растеж, с червеникава коса – това е Гинка Върбакова. Това е новият началник на ЧЕЗ. Тя ще дефинира вашаат сметка за ток, тя ще е отговорна за по-високите ви сметки за ток… запомнете я добре. Тя е милионерката от Пазарджик, приятелката на Теменужка, която не е ПОСАДЕНА… да си знаете, само че имайте едно мислено.

Изплува Гинка Върбакова отдолу под снежната завивка и почна с ударни цитати. Обидена била от това, че в обществено пространство за нея се приказва на малко име. Не съм "Гинка от Требич ", сподели тя. А, коя си, Гинче?

„ От 20 години пребивавам в София другояче съм от Пазарджик. От 20 години съм в бизнеса, а от 10 се занимавам съществено с енергетика. Не съм нова и посадена от някъде “, сподели Върбакова, новият притежател на ЧЕЗ в "Здравей, България ".

"Аз съм крайният притежател. Беше обяснено, че компанията, която взе участие в процедурата е на една година. Да, това е компания, зад която стоят моите компании. Фирмата е основана особено за договорката. Затова тази компания е с капитал 50 000 лв.. По българското законодателство тя можеше да бъде и с 2 лв. капитал. Крайният притежател в комерсиалния указател съм аз, посредством наше акционерно сдружение ", сподели Върбакова.

"Да, милионерка съм. Активите на нашите компании се правят оценка на към 100 млн. лв.. Финансирането няма по какъв начин да го разясняваме сега, тъй като имаме контракти за конфиденциалност. Така или другояче покупката на сдружението и на активите на ЧЕЗ България ще станат с заем от интернационална банкова институция. Когато договорката се завърши ще стане доста ясно от къде е финансирането ", сподели тя.

"Сменя се собствеността на компанията, само че не и нейното ръководство. Може да има смени във висшия мениджмънт, само че ние като цяло купуваме подготвена компания с подготвен екип. Ние ще задаваме единствено рамката и тактиката и ще следим за успеваемостта на компанията ", сподели Върбанова.

"Имаме самочувствието, че имаме задоволително опит зад тила си в региона на енергетиката. Ние купуваме една добре работеща компания с добър екип от експерти. За хората всичко си остава по този начин както е био. Смяната на собствеността не трансформира по никакъв метод продукта, който крайният консуматор ще получава. Ние все още не сме към момента притежатели на компанията сега ", сподели тя.

"Изпускайки полет от Прага в този момент изгубих част от багажа си. Договорът за договорката беше най-ценният товар обаче. Носихме го обаче в ръчния багаж. Теглото му е 15 кг ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР