Сред звездните млади майки у нас има две, които упорито

...
Сред звездните млади майки у нас има две, които упорито
Коментари Харесай

Какво се случва между Ева Веселинова и Ася Капчикова?

Сред звездните млади майки у нас има две, които настойчиво крият името на бащата на децата им. Ева Веселинова и Ася Капчикова отхвърлят да разкрият татковците и не демонстрират лицата на децата си, а още по-упорито крият кои са мъжете им. В светските среди към този момент се майтапят, че е допустимо да разделят един общ мъж, който да е таткото на двете двойки близнаци, написа Lupa.bg.

Най-вероятно бащата на четирите бебета не е еднакъв, само че пък от ден на ден хора се бъзикат с осеменителя, който „ очевидно може да прави единствено близнаци”. Бебетата на Ася Капчикова скоро станаха на годинка. „ Мис Плеймейт” пусна фотография на малчуганите си, само че със скрити лица, както постоянно досега. Децата носят странните имена Ивиан и Ианик. Ако до преди 2-3 години русокоската държеше всички да знаят какво се случва в живота й, то с днешна дата персоналният й свят, както и фамилията й са тематика табу.

Красавицата бяга да обявява връзката си, дома си и всичко обвързвано с персоналния й живот. Единствено си разрешава да пуска по някоя и друга рекламна фотография, които й платят да промотира даден артикул. Източници настояват, че Ивиан и Ианик не са заченати инвитро и са еднояйчни близнаци. Таткото е млад мъж, чиято идентичност се пази в дълбока загадка.

Ева Веселинова постоянно е криела персоналния си живот. Младата майка роди този април и също като Капчикова не разкриваше имената на децата й цели 40 дни. Борис и Стефания са към този момент на няколко месеца, само че известната им родителка крие личицата им и изключително таткото. По думите ѝ, щастливецът е млад хубав и работещ българин, който я обича и почита. За разлика от бебетата на Ася, децата на Веселинова май са заченати с инвитро процедури, защото опитите да зачене по натурален път не дали резултат. Причината да се стигне до тази мълва е, че бебетата са разнояйчни, което било по-характерно при бременност след намесата на асистирана репродукция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР