Сред заработващите като проститутки танцьорки от плейбой бара Мулен руж

...
Сред заработващите като проститутки танцьорки от плейбой бара Мулен руж
Коментари Харесай

Гадже на депутат сред проститутките в разбития бардак в Слънчев бряг

Сред заработващите като проститутки танцьорки от плейбой бара " Мулен руж " в Слънчев бряг, щурмуван от полицията, е имало девойки с висок обществен статут, научи TrafficNews. В заведението, работещо като обществен дом под прикритие, е предложила секс услуги щерка на изтъкнат софийски доктор. Нейна колежка пък дълго време била в близки връзки с народен представител, който я покровителствал. Едно от най-желаните девойки преди време станала победителка в шампионат по хубост.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лв. на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на девойките можело да се удължава времето за наслаждение, което обаче било обвързвано с увеличение на цената.

Секс услугите се предложили в специфични пространства в бар " Милен руж ". Според осведомени девойките били огромни последователки на притежателя на бара Димо Петров - Флорината. 50-годишният пловдивчанин обаче имал интимни връзки с дама от Поморие, която изпълнявала ролята на " мадам " в бардака. Тя беше измежду десетте арестувани дами при акцията на полицията. Но нея девойките отчитали заработените пари. Пред Trafficnews гости на заведението са разказали, че в него идвали много ВИП клиенти, измежду които имало и служители на реда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР