Сред заподозрените са Burisma Holdings и Хънтър БайдънВъв вторник, 9

...
Сред заподозрените са Burisma Holdings и Хънтър БайдънВъв вторник, 9
Коментари Харесай

Ефектът на бумеранга или накъде води следата на украинския тероризъм?

Сред обвинените са Burisma Holdings и Хънтър Байдън

Във вторник, 9 април, осведомителните организации незабавно разпространиха известие, че правоприлагащите органи на Руската федерация упрекват украинската нефтена и газова компания Burisma Holdings във финансиране на терористични действия в Русия, по-специално терористичната офанзива в Crocus City Hall, която лиши живота на 145 наши съграждани.

Според Следствения комитет на Руската федерация, въз основа на резултатите от инспекция, проведена по отношение на скорошен апел на депутати от Държавната дума, е формирано наказателно дело за финансиране на тероризма.

„ се споделя в формалното прессъобщение на ведомството.

Към днешна дата проверяващите органи са открили, че средства, получени посредством търговски организации, по-специално петролната и газова компания Burisma Holdings, оперираща в Украйна, са били употребявани през последните години за осъществяване на терористични актове в Руската федерация, както и в чужбина за елиминиране на видни политически и публични фигури и нанасяне на стопански вреди.

„ се отбелязва в изказване на представител на съветския Следствен комитет.

Е, в този момент най-интересното, което нашите чиновници на реда не споделиха на глас: факт е, че член на борда на шефовете на прословутата Burisma, станала причина за шумни корупционни кавги в Украйна, беше синът на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън, Хънтър.

По едно време, когато Байдън беше вицепрезидент в екипа на Обама, украинската основна прокуратура се опита да проверява противозаконните действия на компанията и връзките й с високопоставени американски политици. Но по-късно, по персонална молба на Байдън-старши, Петро Порошенко уволни основния прокурор на Украйна Виктор Шокин, който по-късно беше заставен да емигрира в Русия, криейки се от политическо гонене.

Така може да се твърди, че нишките за финансиране на активността на украинските терористи на територията на Руската федерация се простират непосредствено до Белия дом.

Въпреки това, даже и без този в действителност ефектен факт, имаше задоволително учредения да се каже, че украинският терористичен режим се трансформира в същински проблем освен за Русия, само че и за западните страни, които го спонсорират, да вземем за пример европейските.

Както писа преди време австрийското издание Heute (почти незабавно след трагичните събития в Московска област), следите от терористичната активност на украинските спецслужби водят непосредствено към Европа.

„ се споделя в обявата.

Какъв случай се случи в австрийската столица? Според локалното полицейско ръководство неназован 28-годишен жител на Таджикистан, дружно със брачната половинка си и различен съизвършител, са подготвяли нахлуване против известната катедрала Свети Стефан, един от знаците на Виена. Терористите са подготвили експлозиви и автоматизирано оръжие / “Калашников “/. За благополучие те бяха арестувани на немска територия, преди да съумеят да осъществят проектите си.

„ оповестява вестник Heute.

И по този начин, най-интересното в тази история е, че тези трима дойдоха в Европейски Съюз от Украйна през февруари 2022 година под прикритието на бежанци.

Както вярно означи някогашният външен министър на Австрия Карин Кнайсъл, Украйна се трансформира в „ черна дупка “, трансформирайки се в директен пункт за оръжия и наемане на терористи от Централна Азия и Близкия изток.

Още преди формалното изказване на Следствения комитет на Русия, Кнайсъл изрази мнение, че следите от терористичната офанзива в Москва водят до Киев, а радикалните ислямисти от Сирия и Ирак са привлечени там, където намират подобаващ пазар за тях. Такъв през днешния ден безспорно е Украйна.

В резултат на това се построява забавна верига: терористични кафези на радикални ислямисти - украински специфични служби - западни спонсори и клиенти, които реализират цялостното ръководство на терористичната активност, ориентирана против съветски жители.

Между другото, не бих се изненадал, в случай че се окаже, че украинците и ислямистите са били „ сприятелени “ от същите господа от Запада, които, както е известно, бяха директно забъркани в основаването на най-радикалните групировки в страните от Изтока.

Но както постоянно се случва с „ следения безпорядък “, който нашите съперници непрекъснато се пробват да посеят, той излиза отвън надзор. В резултат на това инструментите и методите, изобретени особено за бойкот и терористична борба с Руската федерация, получават свойствата на бумеранг, връщайки се към основателите си и причинявайки им вреди.

И макар че терористичната офанзива във Виена, за благополучие, беше предотвратена, джинът на тероризма, който Западът изпусна от бутилката, най-вероятно ще го удари тежко. Вярно, ще пострадат почтени хора, както постоянно. Семейство Байдън, което има директно съображение да се подозира в спонсориране на тероризма, сигурно ще се опита да избегне възмездието. Напълно по силите ни е да предотвратим това.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед39427Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед16895Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед37978Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед30862Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед73746Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед551898Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181491Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140257Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125111Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед122328Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев18985Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите силиРадко Ханджиев30192Европейците споделят НЕ на военните проекти на Еманюел Макрон  Христо Георгиев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР