Сред водещите акценти в нашата работа е ускореното въвеждане на

...
Сред водещите акценти в нашата работа е ускореното въвеждане на
Коментари Харесай

Ангелкова пред World Travel & Tourism Council в Лондон: Наш фокус са дигитализацията, иновациите и реализацията на младите хора в страната

Сред водещите акценти в нашата работа е ускореното въвеждане на дигитализацията и нововъведенията в туризма, както и сполучливата реализация на младежите в страната. Само по този начин можем да предлагаме конкурентен и първокачествен артикул. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова в Лондон, която бе панелист на интернационалния конгрес на World Travel & Tourism Council, отдаден на провокациите пред актуалния туризъм. Конференцията се състоя в границите на интернационалното туристическо ревю WTM.

Министър Ангелкова напомни, че резултатите в бранша след основаването на българското Министерство на туризма като независима институция са показателни:ръстът на туристическите визити на чужденци за интервала януари-септември 2018 година е 31% по отношение на същия интервал три години по-рано. Рекламираме с изключение на обичайните летен и зимен туризъм също и доста профилирани типове услуги – балнео- и СПА, културно-исторически турове, гурме, винен, голф, ловджийски, авантюристичен, еко-, селски, фестивален туризъм и прочие

Много е значимо да знаем какво желаят да видят в страната ни нашите посетители и това дефинира фокусите в рекламната и маркетинговата ни политика. Това е невероятно без вярната връзка с хората. Нашата позиция е обществена и ние работим за тях, по тази причина всяка противоположна връзка е изключително значима. Туризмът има допир с доста браншове и по тази причина напъните на бизнеса би трябвало да са обединени за реализиране на положителни резултати по хоризонталната верига. Ето за какво обръщаме огромно внимание върху подготовката на фрагментите, които са лицето на туризма пред нашите задгранични гости, акцентира министър Ангелкова.

Тя напомни, че кадровият въпрос е измежду най-актуалните за превъзмогване в страната, в това число в туризма. За задачата е основан профилиран междуведомствен съвет, който търси решения на проблема в партньорство сред страната, бизнеса и неправителствения бранш. Работим доста със студентите и младежите, които избират тази специалност, с цел да се усещат добре в нея и да ги задържим в родината им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР